Levottoman ruokavalio-ravintovalmennus

490,00

Ruokakurssi ja ravintovalmennus

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tämä kurssi on tarkoitettu ADD- ja ADHD-oireisen tukemiseen ruokavaliolla. Keskeisimmät tekijät ovat aivojen välittäjäaineet, joiden puutos heikentää lapsen tai aikuisen kykyä oppia tai toimia asianmukaisesti eri tilanteissa. Muun muassa serotoniini on välittäjäaine, joka vaikuttaa viestintään. Sen tuottamiseen tarvitaan koko joukko aminohappoja kuten tryptofaania ja B-vitamiineja.

Oireet johtuvat tai pahentuvat usein myös ruuan tai eri kemikaalien allergeeneista ja/tai siitepölyn ja homeen allergeeneista. Altistuminen aiheuttaa mm. päänsärkyä, väsymystä, vatsavaivoja, lihaskipuja, tulehduksia, yökastelua, heinänuhaa, astmaa, nokkosihottumaa sekä oppimis- ja käytöshäiriöitä. Ravintoaineet voivat auttaa elimistöä suojautumaan haitallisilta aineilta ja käsittelemään niitä. Allergeenien poistaminen ruokavaliosta voi poistaa yliaktiivisuutta jo 3-7 päivässä. 

Ravintovalmennuksessa perehdytään välttämättömien ravintoaineiden saamiseen.  

Kurssin sisältö:
• Ravintovalmennus: Keskeisimmät tekijät aivojen välittäjäaineiden tuotannossa ja proteiinien imeytymisessä 
• Tietoa eri ravintoaineista ja niiden vaikutuksista
• Reseptit terveelliseen ruokavalioon
• Monipuolisten ruokalajien ohjattu valmistus ja lopuksi yhteisruokailu
• Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi 

Kurssiajankohta: Sovittavissa

Kurssipaikka: Sovittavissa

Hinta 490,- (max 6 henkeä)

Tällä hetkellä kurssit vain tilauksesta omalle porukalle. Kurssin hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. (katso: Ruokakurssi omalle porukalle – Ravintopoli)