Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä:

Katja Salomäki, Ravintopoli

Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki

040 7293162

info@ravintopoli.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin ja sähköpostiosoite. Jos kyseessä on yritysasiakas tallennetaan lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus. 

Lisäksi verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tallennetaan asiakkaan antamat tiedot, kuten tilauksen sisältö ja maksutapa. 

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kyseessä olevan tuotteen toimittamiseen. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää arkistointiin ja tilastoiden luomiseen. Henkilötietoja saatetaan myös käyttää sähköisen uutiskirjeen lähettämiseen. 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeellista. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä niin halutessaan. 

Tietojen luovutus:

Henkilötiedot luovutetaan maksupalvelusta vastaavalle taholle verkkokaupan toiminnan onnistumiseksi.

Rekisterin suojaus: 

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden kautta. Asiakkaan henkilötietoja käsittelee yrityksen sisällä vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja voidakseen toteuttaa työtehtävänsä. 

Asiakkaan oikeudet:

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tiedot itsestään ja pyytää niihin korjauksia. Lisäksi asiakkaalla on oikeus pyytää henkilötietojen poistamista järjestelmästä. Asiakkaalla on myös oikeus peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojen käsittelylle. Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.