Ravintovalmennus ja kurssit yrityksille

Etsitkö hauskaa tekemistä työporukalle? Haluatko samalla tukea henkilöstön hyvinvointia? Jos vastasit kyllä, ravintovalmennus ilahduttaa taatusti!

Ihmisiä kokkaamassa yrityksen ruokakurssilla syksyllä 2023.

Terveellinen ravitsemus tukee henkilöstön työhyvinvointia

Työyhteisön terveys ja hyvinvointi on eittämättä yrityksen tärkein voimavara. Yksi ratkaisevin työssä jaksamisen kulmakivi on terveellinen ravitsemus. Jotta ruoka tukeeaidosti hyvinvointia, sen tulisi sisältää kattavasti niin kasviksia, hyvälaatuisia rasvoja kuinproteiinejakin.

Terveellinen ravitsemus

Ravintovalmennus innostaa terveellisempien valintojen äärelle – maku edellä

Moni aloittaa työpäivän aamupalatta ja korvaa lounaankin ravintoköyhällä ruoalla. Verensokeri heilahtelee, ja työssä jaksaminen takkuaa. Valmennus auttaa muuttamaan suhdetta ruokaan, löytämään mieluisia makuja, välttämään epäterveellisiä valintoja – satunnaisia herkutteluhetkiä ja ruuan tuomaa mielihyvää unohtamatta!

Ravintovalmennuksessa opit esimerkiksi

Näin ravintovalmennus etenee

1. Ravintovalmennus

Kurssin aluksi pidän noin 45–60 minuutin ravintovalmennuksen, johon kuuluu
yhteistä keskustelua.

2. Valmistamme ateriat

Kokkaamisen ohessa työporukka saa käytännönläheisiä
vinkkejä hyvinvointia tukeviin vaihtoehtoihin. Yhdessä tekeminen puolestaan luo
yhteenkuuluvuutta ja innostaa.

3. Aterioiden syöminen

Henkilöstö nauttii valmistamansa herkkuateriat. Terveys kiittää!

Monipuolinen valikoima kursseja yrityksille

Kaikki Ravintopolin kurssit on mahdollista räätälöidä yrityksille. Eri alojen firmat ovat viettäneet kursseillani työhyvinvointi- ja virkistyspäivän lisäksi pikkujouluja, eläkeläksiäisiä, syntymäpäiväjuhlia ja kokouksia.

Kasvisruokakurssilla valmistettu salaattiannos

Kasvisruokakurssi

Innostava kurssi, jonka maukkaat reseptit ja värikkäät kasvikset taatusti motivoivat lisäämään kasvisten käyttöä! Oikeaoppisesti koostettu kasvisruokavalio on hyväksi niin terveydelle kuin ympäristöllekin. Kurssi antaa valmiudet koostamaan ateriat siten, että keho saa kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet. Upea reseptipaketti!

Kombuchakurssin juomasekoitukset

Kombuchan valmistuskurssi

Kurssilla käymme läpi kombuchan valmistuksen vaihe vaiheelta ja maistelemme erilaisia maustamisvaihtoehtoja. Valmistamme erilaisia drinkkejä, joiden pohjaksi käytetään kombuchaa. Ne nautitaan keveän salaattiateria kera. Kurssilta mukaan oma scoby, jolla voi aloittaa oman kombucha-tehtailun.

Raakaruokakurssilla valmistettuja ruoka-annoksia

Raakaruokakurssi

Tämä kurssi tarjoaa uusia ideoita ja makuja – takuuvarmasti yllätyt, kuinka helposti syntyy ravitsevampaa ja maistuvaa ruokaa hetkessä! Kurssilla valmistamme kasvikunnan tuotteista tacoja, pestoa, pastaa, juustoa, salaatteja, ja kastikkeita sekä tuorepuuroa ja tietysti jälkiruoaksi raakakakun!

Ruokakurssilla valmistettu annos

Ravintovalmennus- & ruokakurssit

Kiire johtaa stressiin ja stressi huonoihin valintoihin – ne taas johtavat sairastumiseen. Kun oppii tunnistamaan näiden yhteyden, oppii myös toimimaan toisin.

Ravintovalmennuksessa käymme läpi tärkeimmät asiat kuten: Ruuan ravintosisältö ja verensokeri, suolisto, stressi ja hormonit ja mikä vaikutus näillä on terveyteemme

Kasvokurssilla valmistettua kosmetiikkaa pulloissa

Luonnonkosmetiikan valmistuskurssit

Jos haluatte kokea todellista onnistumisen iloa, valitsette jonkin luonnonkosmetiikan valmistuskursseista: valittavana on 5 erilaista kurssia, joissa kaikissa valmistetaan 4 laadukasta tuotetta kotiin vietäväksi. Näillä kursseilla jokainen löytää itsestään pienen kemistin!

Tosi kiva ilta uutta opetellen. Kasvisruoan laittamiseen on kynnys kotona, mutta näin pääsi kokeilemaan helposti ja sai lisää uskallusta. Hyödyllisintä oli yhdessä tekeminen työkavereiden kanssa ja reseptien testaus käytännössä. Jokainen teki jotain yhteiseen pottiin ja pääsimme nauttimaan tuloksista mukavassa ruokailuhetkessä lopuksi.
Kasvisruokakurssi
Työporukka
Kiitos kurssista! Ihan parasta oli saada käsitys luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja tietenkin saada itse kokeilla valmistaa ja saada tuotteet kotiin. Kurssi vahvisti myös omaa ajatustani yrittää välttää kemikaalikuormaa.
Luonnonkosmatiikkakurssi
Työporukka
Oli kyllä ainakin itselle avaavaa tuon GK:n vaikutus verensokeriin ja sitä myös insuliinin tuotantoon. Sekä miten se (insuliini) sitten käytännössä toimii ja nimenomaan muuntaa ylimääräiset sokerit sitten rasvaksi… Luulen, että miehille tällainen malli, jossa nimenomaan selitetään asia, eikä vain kerrota, että ”tutkimukset osoittavat, että..” toimii huomattavasti tehokkaammin. Ja kyllä suosittelen kaikille.
Ravintovalmennus
IT-alan miesporukka

Hauskaa ja inspiroivaa tekemistä työporukalle Uudellamaalla – näit tilaat haluamasi kurssin

Innostuitko? Mahtavaa! Tässä vielä ohjeet, miten varaat kurssin.

  1. Valitse mieluisa kurssi valikoimasta tai lähetä kysely toivomastasi kurssista.
  2. Sovitaan tarkemmin niin hinnasta, ajankohdasta kuin kurssipaikastakin.
  3. Ennen kurssia tiedustelen osallistujien erityisruokavaliot, allergiat ja
    ruokayliherkkyydet.
  4.  Iloitse tärkeästä askeleesta kohti parempaa henkilöstön hyvinvointia

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous