Terveelliset herkut-kurssi

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Mitä jos herkuttelu olisikin terveellistä? Sitä se on silloin, kun ainekset koostuvat terveyttä tukevista ainesosista, kuten jauhetusta fenkolista, siemenistä ja pähkinöistä, kaakaosta ja marjajauheista.

Kurssilla valmistuu makunystyröitä hiveleviä herkkuja, joihin jää välittömästi koukkuun. Nämä herkut vievät mukanaan niin lapset kuin aikuisetkin. Sen lisäksi nämä herkut voivat olla myös täsmäapu erilaisiin puutoksiin ja vaivoihin –  esimerkiksi fenkolilaku, johon käytämme jauhettua fenkolinsiementä, auttaa rauhoittamaan vatsaa. Täytekekseihin saa kätevästi yhdistettyä erilaisia marja- ja viherjauheita. Samalla kun saa mineraalivarastoihin täydennystä, saa elimistön puhdistuksesta huolehtiva maksakin tarpeellisia aineita suoriutuakseen tehtävästään.

Kurssilla valmistetaan lakua, suklaata, jäätelöä, keksejä ja patukoita. Saat mukaasi uskomattoman reseptipaketin, joka tulee olemaan käytössäsi ikuisesti! Kurssilla valmistettavat tuotteet ovat laktoosittomia, vegaanisia ja gluteenittomia.

Tervetuloa mukaan innostavalle kurssille!

Kurssilla käydään läpi tehtävien tuotteiden ravitsemuksellisia etuja ja tietenkin valmistustavat sekä toimintaohjeet. Saat hyvät valmiudet valmistaa tarjottavaa moneen erityisruokavalioon, kuten vegaani-, laktoosi-intoleranssi-, maitoallergia- ja keliakia.

Kurssin sisältö:

  • Tietoa eri ravintoaineista ja niiden vaikutuksista terveyteen
  • Reseptikokoelma mahtavista herkuista mukaasi
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Monipuolisten herkkujen ohjattu valmistus ja lopuksi yhteisherkuttelu ja keskustelua

Kurssipaikka: Ehdota tätä kurssia. Laita viestiä: info@ravintopoli.fi