Työkaverit viettävät firman virkistyspäivää iloisissa tunnelmissa ruoanlaiton parissa. Ravintovalmennus tarjoaa antoisaa, opettavaista ja hauskaa tekemistä työporukalle

Iloinen asiakaskommentti: Nostolaitefirman erilaiset pikkujoulut helmikuussa 2018

”Olin käynyt useammalla Katjan kurssilla ja ollut varsin ihastunut niiden antiin. Olin myös miettinyt, kuinka voisin levittää tätä terveyden ilosanomaa ja kokemusta muillekin.Kun sitten joulun tienoilla töissä huomattiin, että jäi pikkujoulutkin pitämättä, ehdotin ihan erilaisia juhlia. Niin me porukalla päädyttiin Katjan ”Ravinto Kick-off – startti terveellisempään työelämään” -kurssille.Kurssipäivänä, matkalla alkoi kyllä vähän hirvittää, Mitenköhän operaatio mahtaa sujua? Miehet kuittailivat, että saattoi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun minun ehdotukseni menee läpi.

 

Yhdessä tekeminen oli hauskaa

 Perillä esittelyjen jälkeen oli hauska seurata, kuinka kiltisti kaikki kuuntelivat ja alkoivat tehdä kysymyksiä.

dsc_0978alkuopetus.jpg

 

Jännitys palasi vielä hetkeksi, kun saimme valita (lue: jouduimme valitsemaan) omat valmistettavamme ruokalajimme. Mutta tilannehan repesi ja muuttui hauskaksi, kun päästiin itse tekemiseen. Joka mies hoiti oman tonttinsa kerrassaan mallikkaasti, eikä todellakaan osoittautunut poropeukaloksi.

dsc_1053.jpg

Ja hyvää tuli!

Päivän kruunasi hetki, jolloin pääsimme maistamaan omia aikaansaannoksiamme. Ne maistuivat muidenkin kuin omasta mielestäni aivan erinomaisilta herkuilta. Vahvin todiste siitä oli se, että jokainen kävi myös santsaamassa. Paras kiitos mielestäni oli kuitenkin juniorimme kommentti kollegalle pois lähtiessämme: Älä nyt niitä kaikkia (ruoka)ohjeita vie! Jokainen halusi visusti omat ohjeensa itselleen kotiin viemiseksi.

dsc_10951.jpg

Kyllä oli paluumatkalla mukava ja hyväntuulinen tunnelma. En taitaisi edes hämmästyä, vaikka lähtisivät mukaani uudelleen. Tuli konkreettisesti todistettua tuttu mainos: Hyvä ruoka – parempi mieli. Tässä tapauksessa hyvä tarkoittaa maun lisäksi myös terveellisyyttä.

 

dsc_1087paranneltuversio.jpg

 

Kiitos Katja mahtavasta kurssistasi koko Finnliftin väen puolesta!

Tarja Huuhtanen”