Luonnonkosmetiikkakurssi: Pehmeät jalat & kädet

490,00

Nyt on aika hoitaa jalat ja kädet kuntoon! Sen voi tehdä helposti itse, kun on hyvät tuotteet!

Tällä kurssilla valmistuu jälleen neljä tehokasta tuotetta: jalkakylpysuola, jalka & käsivoide, kynsien kiillotusaine sekä käsien ja jalkojen kuorintavoide.

Jalkojen hoidossa kaikki lähtee jalkakylvystä, jossa saadaan kovettumat pehmenemään. Kun liotuksessa käytetään aitoa merisuolaa ja eteerisiä öljyjä, saa myös koko keho jalkapohjien kautta emästä ja mineraaleja rauhoittamaan lihaksistoa. Kylvyn aikana hoidetaan käsien kynnet kuntoon: kynsienkiillotusaineella jokainen kynsi tulee taas kiiltäväksi. Saman voi tehdä myös varpaisiin. Kylvyn jälkeen raspataan kovettumat ja kuoritaan jalkojen iho pehmeäksi. Samalla saa myös kädet käsittelyn. Lopuksi jalat hoidetaan tehokkaalla voiteella, joka pitää jatkossakin ne pehmeänä! Pehmentää myös puutarhatöissä ahavoituneet kädet!

Kurssilla käydään läpi ihon hoitoon liittyviä asioita ja luonnonkosmetiikan perusaineina käytettäviä luonnollisia kasviöljyjä, emulgaattoreita ja eteerisiä öljyjä ja niiden vaikutuksia. Tutustutaan kosmetiikan valmistuksessa käytettäviin raaka-aineisiin ja valmistustapoihin. Aikaisempaa kokemusta ai tarvita – kurssilla saat perusteelliset ohjeet ja reseptit.

Tervetuloa innostavalle kurssille!

Kurssin sisältö:

  • Tietopaketti luonnonkosmetiikasta: raaka-aineista, eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista
  • 4-osainen sarja: Jalka- & käsivoide, kuorinta-aine, kynsienkiillotusaine ja tuoksuva ja hoitava jalkakylpysuola
  • Valmistamasi tuotteet kauniissa purkeissa
  • Reseptikokoelma valmistettavista tuotteista mukaasi
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi

Kurssiajankohta: Sovittavissa

Kurssipaikka: Sovittavissa

Hinta 490,- (max 6 henkeä)

Tällä hetkellä kurssit vain tilauksesta omalle porukalle. Kurssin hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. (katso: Luonnonkosmetiikkakurssi omalle porukalle – Ravintopoli)