Tehokas aineenvaihdunta: Maksa ja detoksifikaatio

69,00

Ruoka- ja ravintovalmennuskurssi

Saatavuus: 3 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tällä kurssilla keskitymme kehon myrkynpoistojärjestelmään. Opit mitä ravintoaineita kehosi tarvitsee pystyäkseen selviytymään puhdistusurakastaan. Kuona-aineiden poisto vaatii onnistuakseen terveen maksan. Hyvin toimiva maksa ehkäisee infektioita, syöpää, matala-asteista tulehdusta ja muita sairauksia. Ravintoaineiden lisäksi myös stressinhallinnalla on suuri osuus maksan ja koko kehon terveyteen. Kaiken tiedon päätteeksi valmistetaan herkullisia aterioita ja mukaasi saat reseptikokoelman arjen kokkailuun.

Hyvä ja tehokas aineenvaihdunta on tärkeä osa hyvää terveyttä: Laadukasta ravintoa sisään ja huonot aineet ja kuonat tehokkaasti ulos. Kaiken keskiössä ovat: toimiva ruoansulatus ja lymfajärjestelmä sekä tehokas maksan- ja munuaisten toiminta. Mutta miten kaikki tämä toimii ja miten tehostat näiden toimivuutta ja vältyt kuormittamasta näitä aineenvaihdunnan kannalta tärkeimpiä elimiä?

Tehokas aineenvaihdunta-kurssit koostuvat kolmesta eri kokonaisuudesta n. 3-4 viikon välein. Näin ohjeet pysyvät aktiivisesti muistissa & käytössä ja saat lisää ohjeita ja vertaistukea ryhmästä. Lisäksi ravintovalmennuksessa tulee paljon opittavaa, jolloin uuden omaksuminen helpottuu. Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa omine aiheineen. Osallistumalla kaikkiin osioihin kannattaa – kun käyt yhden kurssin, saat seuraavasta 10 euron alennuksen.

Kurssin: Tehokas aineenvaihdunta – maksa ja detoksifikaatio sisältö:

  • Ravintovalmennusaiheet: Maksan, munuaisten ja lymfajärjestelmän osuus tehokkaassa aineenvaihdunnassa ja myrkkyjen poistossa, rasvat, stressinpoisto, rentoutuminen ja uni
  • Tietoa eri ravintoaineista ja niiden vaikutuksista
  • Reseptikokoelman mahtavista aterioista mukaasi ja
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Monipuolisten ruokalajien ohjattu valmistus ja lopuksi yhteisruokailu ja keskustelua

Kurssiajankohta: 

Kurssipaikka: Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki