Luonnonkosmetiikkaa ehostukseen: Meikkikurssi

Tällä luonnonkosmetiikkakurssilla valmistetaan sinun ihoosi räätälöity ehostuksen perussetti, johon kuuluu neljä tuotetta: Concealer eli peiteväri, jota voi käyttää niin laajasti, kun tarvitsee peittämään ja tasoittamaan ihon sävyä, mineraalimeikkipuuteri oman ihonsävyn mukaan – voit tehdä siitä myös aurinkopuuterin, jauhemainen poskipuna ja sitten vielä valintasi mukaan sävytetty huulipuna: Huurreruusu, pinkki, sangria tai ehkä jokin ruskeasävyinen? Näistä meikeistä tulee luottotuotteitasi!

Kurssin sisältö:

  • Tietopaketti luonnonkosmetiikasta ja käytettävistä raaka-aineista, 
  • 4-osainen kasvojen ehostussarja: Peitevoide, mineraalimeikkipuuteri, poskipuna ja huulipuna  
  • Valmistamasi tuotteet kauniissa purkeissa
  • Reseptikokoelma valmistettavista tuotteista mukaasi
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi

Kurssiajankohta: 

Kurssipaikka

Hinta

Millaista on kurssilla?

Kurssilla tapaa monenlaisia ihmisiä mutta yksi yhteinen piirre on kaikissa: kiinnostus kokeilla jotakin uutta ja haastaa itsensä. Monista on tullut jo tuttuja useimpien kurssien saatossa.

Kurssi alkaa teetarjoilulla, jonka yhteydessä käymme läpi kurssin tuotteet, valmistusmateriaalit ja toimintaohjeet ja reseptit. Sitten jakaudumme pareittain ryhmiin ja aloitamme tuotteiden ohjatun valmistuksen. Jotkin tuotteista valmistetaan myös itsenäisesti. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava materiaali ja välineet. Resepteissä on käytetty mahdollisimman helposti hankittavia tuotteita, jotta tuotteiden valmistus olisi mahdollisimman vaivatonta jatkossakin. Mutta laadusta ei tingitä. Jokainen tuote on testattu ja siihen valitaan vain laadukkaita luonnonmateriaaleja.

Kurssilla saat mahdollisimman yksilölliset tuotteet. Sen takaa nimenomaan mahdollisuus valita vaikuttavat aineet oman ihotyypin tai mieltymyksen mukaan. Esim. tuoksu on hyvin määrittävä tekijä tuotteessa ja kurssilla on laaja valikoima eteerisiä öljyjä, jotka toimivat vaikuttavina aineina mutta antavat tuotteelle myös tuoksun. Lisäksi tuotteisiin valitaan pohja-aineeksi aina ihotyypin mukainen neste ja kasviöljy. Myös ihotyypin tunnistamiseen on tarjolla ammattiapua ja ohjeita. Tuotteet purkitetaan käteviin, uudelleen käytettäviin purkkeihin.

Kurssin lopuksi ihaillaan valmistettuja tuotteita, laitetaan niihin kauniit etiketit ja otetaan ehkä pari kuvaa..

Jokaiselta kurssilta on tähän mennessä poistunut onnellisia, hymyileviä kurssilaisia. Onnistuminen on palkitsevaa!