Tehokas aineenvaihdunta: Suolisto ja ravinnon imeytyminen 23.10.2021

69,00

Ruoka- ja ravintovalmennuskurssi

Saatavuus: 5 varastossa

Tällä kurssilla opiskelemme suoliston anatomiaa, joka on keskiössä kun puhutaan ravinnon imeytymisestä ja hyödyksikäytöstä. Siihen vaikuttavat toimivat vatsahapot, imeytyminen ja terve suolistomikrobi.

Ravinnon muuntaminen energiaksi vaatii lukemattomia aineenvaihduntareaktioita ennen kuin syöty ruoka metaboloidaan ei poltetaan soluissa energiaksi. Tältä kurssilta saat työkalut oman energisyyden boostaukseen! Kaiken tiedon päätteeksi valmistetaan herkullisia aterioita ja mukaasi saat reseptikokoelman arjen kokkailuun.

Kurssi koostuu kolmesta kurssikokonaisuudesta n.4 viikon välein. Näin ohjeet pysyvät aktiivisesti muistissa & käytössä ja saat lisää ohjeita ja vertaistukea ryhmästä. Lisäksi ravintovalmennuksessa tulee paljon opittavaa, jolloin uuden omaksuminen helpottuu. Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa omine aiheineen. Osallistumalla kaikkiin osioihin kannattaa – kun käyt yhden aineenvaihdunta-kurssin, saat seuraavasta 10 euron alennuksen.

Kurssin: suolisto ja ravinnon imeytyminen sisältö:

  • Ravintovalmennusaiheet: Soluaineenvaihdunta, suolisto, imeytyminen, entsyymit, suolistobakteerien osuus, ravintoaineet – Solujen mitokondriot – energisyys
  • Tietoa eri ravintoaineista ja niiden vaikutuksista
  • Reseptikokoelma mahtavista aterioista mukaasi ja
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Monipuolisten ruokalajien ohjattu valmistus ja lopuksi yhteisruokailu ja keskustelua

Kurssiajankohta: Lauantai 23.10.2021 klo 10.30-14.30

Kurssipaikka: Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki

Muut Tehokas-aineenvaihdunta-kurssit:

Tehokas aineenvaihdunta – Energia ja hormonit 16.10. klo 10.30-14.30

Tehokas aineenvaihdunta – Maksa ja detoksifikaatio 30.10 klo 10.30-14.30