Kombuchan valmistus, 16.12.2020

59,00

Saatavuus: 6 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tällä kurssilla tutustutaan kombuchan valmistukseen ja sen erilaisiin maustamisvaihtoehtoihin ja erilaisten drinkkien ainesosaksi.

Kombucha eli volgansienitee on hapatettu teejuoma ja vuosituhansia vanha aasialainen perinnejuoma. Makeutettu teejuoma hapatetaan volgansienen eli kombucha-viljelmän avulla. Volga-sienen eli scoby on hyvälaatuisten bakteerien ja hiivojen muodostama elävä kasvusto. Hapattamisen seurauksena teejuomaan muodostuu maitohappobakteereita, joiden tiedetään vahvistavan suoliston bakteerikantaa ja vaikuttavan sitä kautta suotuisasti elimistön hyvinvointiin ja vastustuskykyyn.

Kurssilla käymme läpi kombuchan valmistuksen vaihe vaiheelta ja maistelemme erilaisia maustamisvaihtoehtoja. Saat halutessasi mukaan oman scobyn eli volga-sienen aloittaaksesi oman kombucha-tehtailun. 

Kurssin sisältö:

  • Tietoa kombuchan terveysvaikutuksista
  • Reseptit kombuchan valmistuksesta ja maustamisvaihtoehdoista
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Kombuchan ohjattu valmistus ja maistelua

Kurssiajankohta: 16.12. 2020 klo 17.30-20.30

Kurssipaikka: Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki