Innostu syömään ja liikkumaan oikein-verkkokurssi

45,00

Kurssi julkaistaan 25.1.2021! Ennakkotilaajan etuna kurssi tarjoushintaan 35,-

Runsaassa tietopaketissa luvassa vinkkejä terveellisempään arkeen ja siihen, miten saada energiaa oikeista asioista, niin syömisen kuin liikkumisen suhteen. Innostajina toimivat ravintovalmentaja Katja Salomäki ja Personal Trainer Tomi Soikkeli. Kurssilla olemme yhdistäneet omat osaamisemme yhteen; tervetuloa matkalle mukaan.

Tämä kurssi on matka, jonka haluat tehdä. Se opettaa sinua. Se antaa syyn toimia, koska tulet tietämään miksi. Ja kun tiedät, alat automaattisesti toimimaan oikein.  Mikä kaikkein parasta, se ei vaadi viikkojen kokoontumista, vaan saat kaiken tiedon käyttöösi heti. Yksinkertaisten ohjeiden avulla pääset heti alkuun.

Ravinto-osuudessa keskitymme verensokerin kannalta oikeisiin valintoihin. Jos haluat lisätä energiaa arkeesi, on verensokerin hallinta ratkaisevassa asemassa. Monet oireet kuten väsymys, verenpaine, korkea kolesteroli, makeanhimo, iho-ongelmat sekä hormonihäiriöt voivat kieliä verensokerin heittelystä. Kurssilla opit tunnistamaan mikä nostaa verensokeria ja miten voimme valinnoilla siihen vaikuttaa. Minkälainen yhteys liikunnalla on verensokerin säätelyyn?

Kurssilla tulet oppimaan kaiken tarpeellisen liikkumisesta kokonaisvaltaisesti, ja miten suunnittelet oman viikoittaisen liikuntasuunnitelman. Opit suunnittelemaan, miten kannattaa liikkua viikoittain, jotta pääset haluamaasi tavoitteeseen, oli kyse sitten painonhallinnasta, lihasvoiman tai vaikkapa energian lisäämisestä.  Opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat varmuutta liikkumiseesi. Kurssin harjoitukset kehittävät ennen kaikkea lihaskuntoa ja kestävyyttä lähtötasosta riippumatta. Treenit pystyt tekemään niin kotona, ulkona kuin salillakin. Treenipankista löytyy kolmen eri tason harjoituksia, jotka sopivat kaiken tasoisille, aloittelijoista edistyneisiin.  Jos olet aloittelija, et välttämättä tarvitse mitään välineitä alkuvaiheessa vaan pelkkä kehonpainokin riittää.

 

Saat verkkokurssilta:

Ravintovalmennus

  • Sokeriaineenvaihdunta ja sen tervehdyttäminen, opit tunnistamaan eri ravintoaineiden vaikutuksen verensokeriin: Saat ohjeet kuinka ateria koostetaan niin, että energiaa ja ravinteita tulee tarpeeksi mutta ylimääräinen ei varastoidu rasvaksi. 
  • Stressi ja rentoutuminen: Tunnistat stressitekijät ja niiden vaikutukset sokeriaineenvaihduntaan. 
  • Aterian oikea koostaminen
  • Monipuoliset ja helpot reseptit aterioiden valmistukseen

Liikuntavalmennus:

  • Personal Trainerin ajantasaiset vinkit kokonaisvaltaiseen liikkumiseen.
  • Opit kirkastamaan tavoitteitasi ja näin myös paremmin saavuttamaan niitä.
  • Ohjeet, miten lähteä suunnittelemaan ja tekemään omaa liikuntasuunnitelmaa.
  • Monipuoliset treeniohjelmat kotiin;  kehonpainolla, kahvakuulalla ja kuminauhalla tehtävät treenit.
  • Selkeät video-ohjeet, miten treenien liikkeet tehdään oikeaoppisesti. Treeniliikkeiden ohjeet lisäksi kirjallisena versiona.
  • Ennen kaikkea innostut liikkumisesta ja saat lisää energiaa arkeen.

Kurssin hinta 45,-