Hapattaminen,

59,00

Saatavuus: 6 varastossa

Osasto:

Hapattaminen on vanhin ja yksinkertaisin ruuan säilömismenetelmä. Se on myös yksi parhaista keinoista lisätä terveyttä edistäviä maitohappobakteereita ja ruuansulatusta edistäviä entsyymeitä ruokavalioon. Siinä ei käytetä säilöntäaineita, etikkaa eikä sokeria. Kurssilla valmistamme hapankaalia, kimchiä ja muita satokauden antimia.

  • Tietoa hapattamisesta: työtavoista ja terveysvaikutuksista
  • Oma hapatettu säilyke mukaan kurssilta
  • Reseptikokoelma mukaasi 
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Hapatettujen kasvisten ohjattu valmistus ja lopuksi kevyt salaattiateria ja keskustelua

Kurssiajankohta: 

Kurssipaikka: Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki