Gluteeniton hapanjuurileivonta, 8.12.2020

59,00

Saatavuus: 5 varastossa

Osasto:

Vihdoinkin gluteeniton hapanjuuri! Tällä juurella leivot pitsapohjat, sämpylät ja vuokaleivät. Kurssilla opetellaan valmistamaan juuri taikinaksi ja taikinasta leivomme leipää ja pitsaa. Käymme läpi, miten juurta hoidetaan ja mitä etuja hapanjuuren käytöllä on. Kurssilta saa mukaan oman hapanjuuren, joka oikein hoidettuna säilyy jälkipolville. 

  • Tietoa hapanjuurella leipomisesta, työtavoista ja terveysvaikutuksista
  • Oma hapanjuuri mukaan kurssilta
  • Reseptikokoelma mukaasi 
  • Opetuksen luentomateriaali sähköpostiisi
  • Hapanleivän ohjattu valmistus ja lopuksi yhteisruokailu ja keskustelua

Kurssiajankohta: 8.12. 2020 klo 17.00 – 20.00

Kurssipaikka: Korppaanmäentie 19, 00300 Helsinki